La Xarxa Productes de la terra és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat d’enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la província de Barcelona.
En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic i Operatiu 2015-19 de la Xarxa de Productes de la Terra, es va celebrar el passat 9 de febrer al Pati Manning una sessió de treball amb les empreses amb un triple objectiu: 1. Que les empreses expressessin les dificultats que tenen per ser més competitives atenent a les seves característiques (dimensió, sector, tecnologia, cultura, mercat, competència...) i que identifiquessin les causes que originen aquestes dificultats. 2. Que les empreses identifiquessin i prioritzessin els àmbits d’actuació de la Xarxa que poden donar resposta a les seves necessitats o dificultats. 3. Que les empreses valoressin les actuacions que els hagin resultat de més utilitat, aquelles que no ho hagin estat tant i aquelles de noves que la Xarxa hauria d’impulsar. En la primera part de la sessió de treball els assistents vam analitzar les causes de les dificultats que tenen les empreses del sector per ser més competitives i en la segona part de la sessió es va realitzar un balanç del funcionament de la Xarxa i es van elaborar propostes de cara al nou període del Pla Estratègic i Operatiu.
0 Comments
|
L'HEURALes notícies de L'Heura Arxiu
January 2018
Categories
All
|